När grönt blir gult

Nu var det dags igen för ännu ett inlägg, det var ju trots allt ett tag sedan det senaste.

Nu börjar sommarlovet lida mot sitt slut, en veckas ledighet är vad som återstår.

Vad har hänt i sommar då? Ja, det är en mycket bra fråga. Stora delar av tiden har jag spenderat på att plantera och röja skog, något arbete ska man ju få gjort för att överleva sommaren. Självklart har jag mestadels varit hemma i Nästansjö, träffat gamla och nya vänner och bara haft det allmänt gött.

Jag har även haft förtroendet att få åka som ombud tillsammans med ett gäng andra Västerbottningar till Unga Örnars kongress en helg. Vår delegation hade som mål att alla skulle upp i talarstolen minst en gång. Jag var uppe tre gånger. Det var mina tre första gånger i talarstolen någonsin. Mycket bra träning för oss och även ett mycket bra mål av vår delegationsledare. Arbetet och argumentationerna kring motionerna gick även de mycket bra, inte helt oförtjänt döptes delegationen om till ”Mästerbotten”. Mycket bra jobb av allesammans!

Nu när hösten har börjat dra in över oss så börjar även alla möten smyga sig fram också, det är roligt när det börjar hända grejer. Det kommer att bli väldigt intressant att följa arbetet fram till valet 2014, och även väldigt skoj att få vara delaktig i det hela!

Jag har tidigare skrivit att mitt nästa inlägg skulle handla om fördomar mellan inland och storstad, eller något i den stilen. Jag hoppar nog det och skriver om något annat, andra inspirationskällor dyker ju upp titt som tätt. Exempelvis drogerna i bland annat Vilhelmina, eller synen på HBTQ-frågor.

Nä, nu måste jag löpa. Ha det gött!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.