Nu har det nya livet börjat.

Tänk så annorlunda ett liv kan bli från en dag till en annan. Ja, så är det ju faktiskt för mig. Från att ha gått hemma med mångdubbla bottnar och en kropp som förföljer, jagar och plågar en till att plötsligt se en annan dimension i livet där det faktiskt går att leva ändå.

Igår började jag universitetet. Så mycket information, progagandareklam från olika fack och annat har jag aldrig fått. När dagen var slut gick jag hem med en fullproppad väska med olika saker. Termos, matlåda, böcker, tidskrifter samt min nya skolväska då. Reklam, reklam och åter reklam. Men tror att den här reklamen faktiskt var av godo.

Full med information från registreringen åkte jag hem och upptäckte att mobilen legat hemma och skräpat hela dagen. Var nog lika så bra i och för sig. Hade inte svarat ändå.

Unga i klassen men vad gjorde det? Jag är där för att lära och sedan lär jag ändå inte ha mycket tid över för annat då jag även ska hinna med både barn och ett arbete vid sidan om. (Ja jag hoppas det i alla fall) Säger hjärnan ifrån så blir det dock bara studier.

Livet är härligt just nu när det händer endel. Undrar nog om jag inte trivs som bäst just då.

Ta hand om oss!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.