Barn som ligger för döden….

…är det värsta man kan uppleva. Det är inte normalt att dö efter sina barn och den sorgen släpper aldrig. Min farmor och min far förlorade en son och bror i tjugoårsåldern då han med sin sambo var ute och liftade i Europa. Sorgen försvinner aldrig. Saknaden är alltid lika påtaglig.

I dagens samhälle är vår liknöjdhet och blaserade känslor alltför påtagliga så det mesta skrämmer oss aldrig. Men att förlora ett barn är nog det värsta både du och jag skulle kunna uppleva.

En av mina vänner har bett mig uppmärksamma er på en pojke som gått i hennes sons klass. En liten pojke som alla andra men där cancern den djävulska har gripit tag i honom. Ta er tid att läsa ber jag er! Länka gärna vidare så vi Umebor kan bevisa att vi är något annat än robotar!!!

Catharina; Min sons gamla klasskompis ligger för döden i cancer. I höstas startade hans familj en insamling till barncancerfonden. Deras mål är att få ihop 100 000. Alla försöker hjälpa honom att nå målet innan han går bort, och nu börjar det bli bråttom. Kan du snälla länka till sidorna nedan på din blogg? Den ena är till insamlingen och den andra till hans mammas blogg som hon startade när sonen blev sjuk. Där kan man följa deras kamp. De trodde att han hade besegrat cancern fram till för bara en vecka sedan då han plötsligt blev sämre. Nu har han förmodligen bara dagar kvar.
Tack på förhand. Kram Sara

Det är här och nu som du kan göra skillnad! Gör det!
http://www.barncancerfonden.se/4711
http://www.annasanatomi.blogspot.com/www.barncancerfonden.se
www.barncancerfonden.se

3 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Så otroligt orättvist! Väldigt gripande läsning. Jag vet att jag är hormonell, men detta var så sorgligt så jag grät halva dagen. Men vilken fantastisk kille! Kikade nyss hur mycket insamlingen låg på. ÖVER 110 tusen!! Och imorse när jag gav en hundring så låg den på 101 tusen. Otroligt. Och det är så sant som det är sagt: INGEN ska behöva överleva sina barn! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.