Vår

Sol. Lycka. Tilltro. Spänning. Kärlek. Livet!

Ja……det är fortfarande en fantastisk resa. Går från klarhet till klarhet med mig själv och det är förunderligt befriande.

Kan till och med titta mig omkring och rycka på axlarna.

Kärlek…..ja, vad är det? Måste man fundera på sådant innan man vet allt annat? Tydligen i vårt så ytliga samhälle verkar det för gemene man vara det enda som räknas. Ja, kärleken till en partner. Men i min värld där kärlek och sex är så komplext stressar detta något fullkomligt vansinnigt. Jag önskar lite utrymme och kunna slippa en massa konstiga saker, jag önskar att jag fick tid att lära känna mig själv så jag kan ge någon något mer än min rygg då jag springer………….

Just nu ger all kärlek åt mina barn och tankar till den frånvarande! Fjortis…du ingår också där även om du kanske inte alltid känner det.

Påsk. Många påskpussar blir det. Kalas och ytterligare kalas. Mat och umgänge.

Kärlek till de sina borde väl räcka rätt långt? Eller? Jag blir aldrig hel tillsammans med någon hursomhelst.

2 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Du har så rätt, kärlek behöver inte betyda tvåsamhet till enpartner. Det kan vara så mycket mer at tta var apå. SÅ glad att du känner dig rätt bra etc. Du göt det bra.

  2. Catharina Alperud

    Tack för dina ord Lisbet! Det är verkligen jobbigt att ständigt möta fraser som…Jaha, hur går det? Träffat någon? När man egentligen skulle fråga…..men hur går det? Hur fungerar livet, diagnoser osv….Men folk är alldeles för fega att fråga om sådant. Men jo, jag mår så mycket bättre betydligt bättre än jag någonsin mått så livet är en enda stor glädjefest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.