Hellre berg och dalbana…

…än en spiral. Åka upp och ned fungerar bättre än att först hamna längst upp för att snurra tillbaka ned och än en gång försöka ta sig upp.

Solen skiner varmt och fint. Jag har tvättat, hunnit med en trevlig lunch och stekt mig lite. Planerat helgen som nog blir rätt sjysst.

Idag är det trevligt.

2 kommentarer

  1. Beatrice

    Hej,jag har lagt till din blogg på min länklista och läser varje dag. Tycker att du har en inre styrka som du ska vara stolt över!! Du sa att abilify var en bra medicin, jag har ätit den i 1,5 år och tycker väl att den är okej men inte revolutionerande bra. Jag blir lite trött och seg av den som med många andra antipsykotiska. Sen den sattes in har jag bara märkt av viktuppgång men det kanske har med andra saker att göra. Litium är min huvudmedicin och den ger mig lite sinnesro och lugn. Hälsningar från Stockholm!

  2. Catharina Alperud

    Hej Bea! Vad roligt att du lagt till mig i din länklista! *smickrad* Tror inte jag skrev att det var en bra medicin men att den är ny på marknaden och tämligen revolutionerande….enligt min ”högsta hönset läkare”…Men liksom dig har jag lithium som huvudmedicin och det ger mig någorlunda själsro. Ha det gott tills vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.