Kärlek och lycka

Screenshot_2014-02-10-13-32-12-1

Mitt i den värsta stormen i kölvattnet av mitt och Fannys kritiska inlägg i debatten för hur Folkets hus beslutat kring att upplåta lokaler åt ett uppstartsmöte för Sverigedemokraterna, har kärlek och lycka blivit en offentlig hemlighet på Facebook. Det är underbara tider just nu, trots alla hot och angrepp på min sexualitet. Sedan jag träffat Björn har allt känts så mycket givande och meningsfullt.

Nu ska vi ut och ta hand om familjen Tengströms hästar. Jag är livrädd för att rida…

 

Etiketter:

En kommentar

  1. Alexandro Kröger Degerfeldt

    Grattis kul att du hittat en kille! We homos rule the world! Skit i Sverigedemokraterna de är bara sura för att de har ointressanta liv i allmänhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.