Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Måttligt med snö i Hyderabad

Temperaturen i Hyderabad ska i dagarna hålla sig kring 24, plus, på aftonkvisten. Där är det meningen att vi ska landa om en knapp vecka.

24 grader låter bra, det är värre om det handlar om ytterligare tio grader. Då blir det lite tuffare att resa med bil och tåg utan AC, att vara skärpt och uthållig och att tala inför folk.

Nu känns det som om det blir resa ändå. Förkylningen som knackade på verkar vända i dörren, tacksamt nog. Jag har just gjort ett snöskottartest för att känna var det hela är på väg. Det känns klart bättre än igår.

Mamsen, som nyss blev lite omruskad, verkar ha tagit sig. Eftersom hon räknade mig som sjuk erbjöd hon sig idag att hjälpa mig med de här decimetrarna snö som kommit sista dygnet. Jag avböjde, vänligt men bestämt. När man snart är 82 börjar man ha skottat färdigt.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Kalle

    En sådan fantastisk mamma! Jag hoppas att jag kan erbjuda mina barn samma hjälp den dag så jag är 82. Men de torde nog tycka som du, d.v.s. att jag har skottat färdigt.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Kalle (2009-12-27 17:13)
    Ja, det är hon.
    Man vet aldrig hur det är om man blir 82. Orkar man hjälpa till med saker kan det också vara stimulerande att få behövas och göra nytta, tror du inte?
    Jag vill inte se mamma skotta, men jag tar gärna emot hennes rågbröd. *s*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.