Kent Larsen, Lycksele

Vakna Maud !

Jo,jag skulle vilja att Maud  Olofsson ryter till åt El-maffian,det är inte rimligt att Elleverentörarna skall få fortsätta ockra på sin kunder .

Först måste man betala en fast avgift för att få leverat ström ! Varför det ?Tänk om jag var tvungen  betala årsavgift till bensinstationen för att få tanka bilen ! Jo,varför inte det kostar ju att bensinpumpen finns där även om jag inte tankar ,eller kanske en årsavgift till livsmedelsaffären innan jag får handla,jo,varför inte?det kostar ju att hålla en affär oavsedd om folk handlar eller inte.
El-leverantören säger ,elcentralen,mätaren,ledningarna kostar ju pengar,visst,men kunden betalar ju installationen och sedan nätavgiften(7 öre/kWh)alltså måste kunden betala för att få levererat och sedan betala nätavgift för leverensen,hupp! det kallar jag dubbelbetalning.Staten  då ?Jo,energiskatt 18,5 öre /Kwh.sedan moms,även på skatten!hupp,hupp! inte nog med detta dessutom en myndighetsavgift för vad ?räcker  det inte med skatten ?

Nu får det vara nog,El-maffian skor sig på otillbörligt sätt och Maud sitter i Vattenfalls styrelse,Maud!det är dax att vakna,säg ifrån,kom ner på jorden utan tjat om miljöfaror med billigare el.Miljöfrågor kan inte lösas med orealistiska "straffavgifter"utan med medvetenhet.Sluta lura oss med prat om några ören upp eller ner på kilowattpriset när helheten lukter bedrägeri.

Maud,slå näven i bordet eller lämna Vattenfall och jobbet !

 

kent larsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Lars Bäckström

    Jo, Jag skulle vilja att Kent Larsen bättre kollade fakta innan han säger något. Maud Olofsson sitter varken i Vattenfalls styrelse eller har ansvaret för Vattenfall. Det är numera en moderat minister som har huvudansvaret för Vattenfall. Beträffande elpriserna så har Maud själv väckt frågan om ett starkare skydd för elkunderna, dock utan någon återreglering av elmarknaden. För egen del har jag för länge sedan dragit slutsatsen att energikostnaderna kommer att fortsätta att öka i framtiden och har därför mer än halverat elkostnaderna och kör numera omkring i en miljöklassad bil som drar runt halvlitern.

  2. Kent Larsen

    Det räcker inte med att väcka en fråga,man måste se till
    att det händer något,oavsedd var Maud f.n. sitter, har hon som
    regeringledamot möjlighet att agera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.