Kent Larsen, Lycksele

Bunta ihop dom…

Försvaret skall ha pengar,ryska björnen har vaknat,nu gäller det vara på sin vakt,politikerna på riksplan har bjudsexa,6 miljarder säger den ena,det är för lite, säger en annan,jag tycker 10 miljarder låter bättre,så lite ? säger en tredje ,ge dom åtminstone 18 miljarder…..när kommer nästa budgivare,pengar tycks finnas i överflöd…………..

Invandrarverket begär extra ! anslag med 18 miljarder,vi måste naturligtvis ta emot flyktningar ,jomenvisst,och s.k.flyktningar som tycker det händer för lite i Jämtland och Värmland , där kan man ju inte bo ,fast ingen skjuter  med kanoner och det finns både mat och husrum……….

Bankchefer och storbolagens styrelseledamöter och VD èr har årslöner som för vanligt folk är fullständigt obegripliga…….

I Stockholm,Göteborg,Malmö finns det hundratals med uteliggare,människor på drift ,utan bostad,utan jobb,utan i stort sett allt utom misär ,som det tycks vara gott om.Fattigpensionärernas antal ökar och ökar, ja till synes utan ände,men beskattas skall dom,straffbeskattas för att dom blivit gamla,vilken ironi,det tycks finns pengar att skänka till fjärran länder utan ände,det tycks finnas pengar i obegränsad mängd utom till de som blivit  gamla, men tänka sig ! det är en sjuka som  med tiden drabbar alla!

Sveriges pensionärer är fler än 20 procent av landets befolkning, I Sveriges riksdag  sitter en stor skara om hela 5 pensionärer,tala om åldersdiskriminering.Hasse Alfredsson raljerade ”Bunta ihop dom och slå ihjäl dom” Jo nog känns det så ibland, pensionärer gör ju  ingen nytta, är överflödiga kostar bara pengar  och kan  därför behandlas illa.Respekten  för gamla människors kunskap och erfarenhet är oförskämd  obefintlig,ja synnerligen dumt liten.

Fattigpensionärer  skall inte behöva finnas i Sverige om det finns pengar till allt möjligt annat ….

 

3 kommentarer

  1. Kalle

    Och politikerna pratar bara om tolerans. Att man genom ex. kultur kan öka toleransen. De angriper den idag kraftigt ökande intoleransen som om det i sig skulle vara huvudproblemet. Men har tanken slagit dem att det kanske finns fog för intoleransen? Är det rätt att säga till den som dagligen blivit spöad att han ska tolerera mera stryk? Måste svensken alltid vara tolerant? När är gränsen nådd? PS det var Lars Ekborg som gjorde den sketchen och inte Hasse Alfredsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.