Kent Larsen, Lycksele

Exp.Mobbingson…

Pakt-makt-Robinson är över för denna gång.Det blev inte en vinnare ,det blev två.Årets Robinson var verkligen intrigernas och skitsnackets såpa. Men vad gjorde dom egentligen i tropikerna,inte såg man mycket av djur,natur eller överlevnadsproblem,det kunde nära nog lika bra ha varit ett radioprogram,i varje fall kunde det kanske lika bra genomförts på en svensk skärgårdsö,men bortsett från det, var det trots allt spännande med tatuerade muskelknuttar och brudar i bikini kämpandes i tuffa tävlingar. Men paktpratet,skitpratet ,partyn och maten verkade det inte vara större brist på.Tjejer som gaddade ihop sig och mobbade hänsynslöst den  stackare man valt kasta sig över,på den punkten var Expedition Robinson sig alldeles  likt…….

Kanske skulle det vara kul med ett öråd i Sveriges riksdag,en och annan skulle nog ganska snabbt bli hemskickad och mobbing saknas det inte.Vuxenmobbingen i all sin gräsliga glans står inte minst statsministern och vice statsministern för,och den mobbade är Åkesson.Partiledarna står på rad och  ropar i kör :”du får inte leka på våran gård ” Vice statsministern vill inte ens ta i hand,vem vet, Åkesson kanske har spetälska eller något  annat hemskt.Nog är det tråkigt att statsministern och vice statsminister inte vill veta av eller lyssna till  företrädaren för närmare miljonen väljare.Orden respekt,yttrandefrihet, allas lika rätt och demokrati gäller tydligen inte överallt…..Statsministern ville inte vara statsminister för alla svenskar,i varje fall inte Sverigedemokrater,är det  ett värdigt statsmannskap ?

Statsministern dundrar:300 tusen svenska ungdomar har ingen egen bostad,men nu skall det byggas i rasande fart,45tusen nya bostäder varje år som  skall räcka till våra ungdomar ,absolut,plus 5oo tusen invandrare under kommande 5 åren,vilken mattematiklärare har han haft ???

Dags för Öråd

 

 

4 kommentarer

 1. Mia

  Hej Kent! Precis! Mobbning finns särskilt i riksdagen och är speciellt inriktad mot Åkesson och de som valt att rösta på hans parti! Sannolikt, är andra politiker, med sämre matematiskt tänkande, skräckslagna inför Åkessons analysförmåga. Och Damberg åker på möte med storfinansen, Bilderberggruppen. Så omdömeslöst!

 2. Thomas p

  Där var ett sanningens ord , nej förresten det var många sanna ord .Det är förvånande för att
  inte säga skrämmande att en så kallad vice statsminister kan sjunka så lågt som det gjorts.
  För att inte nämna hela det patriarkala S med Herr Lövfen i spetsen som inte ens kan räkna
  men det kan väl inte begära av han. Så för likhetens skull räknar jag inte han som min statsminister.
  Ser med spänning fram emot när ljuset går upp även för alla de andra i DÖ-gruppen om att
  de sakta men säkert kommer till sans om de frågor som folket i Sverige verkligen bryr sig om
  Och det är inte svårt att ta reda på , läs bara rapporterna från olika mätinstitut så får ni besked.

 3. Lasseman

  Hela Sverige har ju haft öråd! Men då gjordes reglerna om så att SD inte fick vara med trots att drygt 800 000 av Sveriges befolkning ville att SD skulle sitta med i regeringen! Åttahundratusen människor i Sverige blev omyndigförklarade av den mest inkompetenta fuskregering i Sveriges historia! Det är helt otroligt att inte någon kan göra nåt åt det som jag anser är lurendrejeri av högsta klass! Omval är det minsta man kan begära, och då ska det vara fair game, inget fuskande mellan partierna! Låt SD vara med, det är så som väljarna vill!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.