Lenas

Fy för Anders och Kd

Som gammal nyfiken kärring kan jag inte låta bli att läsa andras bloggar här på VK. Det värsta är att man blir så himla nedstämd.

Ta t.ex. de här grabbarna. Jo visst, det var här jag hade läst det där om F! och diskriminerade grabbar. Det var två olika bloggar skrivna av Anders och Lennart, var för sig.

Nu idag läste jag ännu en. Det var en annan Anders som tydligen tillhörde Kd. Han skrev att han ogillade F! och Anna Sjödin.

Jaha!

Jag blir inte klok på er grabbar! Ibland händer det att jag blir primitiv som en riktig ärke-anti-feminist och då vill jag utbrista: ’Men gosse, hur har morsan din uppfostrat dig?’

Men sen hejdar jag mig… Så enfaldig är jag inte i själ och hjärta, men jag blir skakad och min tro på den goda människan får sig en riktig törn.

Men hur ska man få fram sin mening i det här samhället? Vem bryr sig? Vem lyssnar på tant pensionär som sitter här och talar för sig själv?

Dom här grabbarna är ju egentligen vuxna män och vad värre… dom har saker och ting att säga till om i Umeå Kommun. Dom bestämmer!

Jag rådgjorde med Rutan och Majsan. Vi var ute och cyklade i det härliga vädret.
’Synnerligen obegåvat’ var Majsans omdöme.
Rutan är mer analytiskt lagd.
’Äh, det vet du väl att dom där växer bara i färdriktningen…’

Solen sken, fåglarne kvittrade där vi cyklade fram efter ’Hälsans Stig’. Så småningom gjorde vi halt vid Göteborg. Får man göra reklam här?

Det är i alla fall ett förträffligt ställe och ni som ska lämna in deklarationen i Skatteverkets brevlåda kan ju passa på och ta en rejäl fika där. Alltså på Göteborg intill G:a Fängelset.

Sen bar det iväg till Folkets Bio. ’BANG’.

Kärringen mot strömmen. Det var verkligen något. Fast Majsan och Rutan, dom hade vräkt i sig så mycket gott på Göteborg så dom var dästa och somnade flera gånger…

Solong!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.