Lenas

Vilken uppvaktning!

Käraste Isak!
Så klart att vi kan ses. Du får ge dig tillkänna när du ser mig på stan. Sen kan vi börja konspirera…Fast ska sanningen fram har jag ju aldrig initierat ett demonstrationståg, än mindre hållit ett tal från talarstolen vid torget. Men drömma kan man väl.

Thomas, Thomas!
Kära nån.Det var väldans långt bort du önskade mig!

Jag å min sida måste säga att dig skulle jag verkligen inte vilja träffa på stan.

Tja, det skulle kanske vara möjligt under förutsättning att Rutan, det rekorderliga fruntimret är med eller kanske ännu hellre Majsan. Hon har nämligen en fantastisk förmåga att ta ohängda slynglar med dåligt språkbruk.

PS Den enda -ist jag är är fyrtiotal-ist. Du har läst fel Thomas!DS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.