Lenas

Upprörande!

Det började redan i Hagaskolans matsal.

Jag förde den sk Konstfacksdebatten på tal. Jösses, inte hade jag väntat att det var så hett. Rutan röt och kallade mig korkad men jag röt tillbaka hela vägen när vi pulsade i snön mot Midgårdsskolan.

Egentligen var vi ju mätta och belåtna och borde haft en riktigt skön promenad till Generationskören som är så rolig att vara med i.

Jag hade ju bara sagt ungefär som så att det är skrämmande med vissa kommunalråd som tycker si och så för att inte tala om en dam som tidigare har varit mannekäng men numera har en superhög ställning inom det kulturella.

Ja, inte tyckte jag att jag var så korkad.

KONSTEN UPPRÖR TYDLIGEN.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.