Lenas

Möte

Lena S
I Bostadsrättsföreningen där jag bor har vi verkligen trevligt. Ikväll var det möte. Vi bestämde en massa viktiga saker, som typ vem som skulle vara med i styrelsen, suppleanter, revisorer, valberedning och fritidskommitté. Det rådde en öppen och gemytlig stämning och jag blev omvald till fritidskommittén. Det är nog för att jag försöker vinnlägga mig om att vara en trevlig och lättsam granne till mina medboende.

Sedan blev det fika. Rejäla mackor och te eller kaffe. Norrmannen var där och vi gnabbades som vanligt.

Efter det samlades vi igen och Ramona, lottade ut kulturbiljetter till Operans konserter. Jag och Rutan hade tur för vi vann ingenting. Om vi vunnit skulle vi nämligen inte kunna utnyttja det hela eftersom vi båda är bortresta när själva kulturhändelsen inträffar.

Innan vi skildes åt, i bästa grannsämja, hade vi ritat om innerstaden. Vi var rörande eniga om att det får vara slut på grävandet i den här stan. Det ryker och dammar så förfärligt och vet kommunpamparna förresten inte om att husen efter Esplanaden står på tjicke-lera. När som helst rasar allt ihop och förresten hur ska alla björkar klara detta? De styrande tänker väl sätta upp flaggstänger efter Esplanaden när alla björkar gått hädan. Sen ska det köra fullt med bilar upp och ner i ett underjordiskt garage har dom tänkt.

Käre någon högre makt, om den finns: Hjälp oss så vi lever igenom, rena luften så vi kommer undan sotdöden, låt oss leva i fred. Amen.

3 kommentarer

  1. Josefin Isaksson

    Hej Lena!

    Jag vill bara ösa lite beröm över din välskrivna och roliga blogg, och berätta hur sjukt coola du och Rutan verkar! Kan bara hoppas att jag blir lika häftig när jag blir pensionär.

    Ha det bäst!

  2. Lena S

    Kära Josefin!

    Tacka för det. Men det är du som är läromästarinnan och bäst.

    Nu ska jag berätta för Rutan hur glad jag blir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.