Marianne Johansson, Mosekälla

Våldtäkt och sterilisering!

Bara en natt kvar på detta arbetspass!
Det känns skönt, jag har sovit så otroligt dåligt. I dag tror jag att vi har haft någon danskurs för 100 elefanter här hemma.
Satt just och kollade min e-post, där hade jag fått ett meddelande om en ny kombination av våldtäktscoktail! Våldtäktsmännen blandar Rohypnol och progesterex i tjejens drink, då minns hon ingenting av vad som hänt när hon vaknar upp och har blivit våldtagen.
Att Rohypnol har använts i detta syfte vet vi om sedan tidigare, det är en sömntablett egentligen, men brukar användas av våldtäktsmän för att droga tjejen. Nog är det väl höjden av bedrövliga karlar som måste droga en tjej för att få sex med henne!
Den här andra tabletten progesterex, är ett steriliseringsmedel för hästar och kan fås hos veterinären. Våldtäktsmännen ger det till sina offer i syfte att inte offret ska bli med barn! Det var ju omtänksamt! Men medlets effekt är beständigt och gör att den tjej som får det i sig blir steril och kan således aldrig bli mamma!
Detta är så otroligt sjukt att jag faktiskt sitter här och funderar om detta kan vara möjligt?? Eller är det ett ofantligt sjukt skämt??
Inte nog med att våldtäktsmannen kränker sitt offer på det värsta sätt en kvinna bara kan bli kränkt, och skadar hennes tillit till män och förmåga till sexuella relationer i framtiden. Han tar också ifrån henne hennes möjlighet att bli mamma! Detta är bland det sjukaste och vidrigaste jag någonsin hört.
Jag tänker inte tala om här vad jag skulle vilja göra med dessa "män" som gör detta mot sina offer, för det passar sig inte i en blogg. Men jag kan garantera att det är ingenting vackert!
Hur ska vi kunna göra världen vackrare och bättre att leva i för våra barn?
Hur ska vi kunna göra det tryggare för våra döttrar att leva ett fritt liv? Hur ska vi kunna ge dem chansen att leva ett fritt liv? Det är deras rättighet.
Detta drabbar även våra söner som kanske inte får bli pappa då hans livskamrat utsatts för detta.

För övrigt knallar nog livet på som tidigare. Den "oheliga alliansen" mellan Vänstern och de borgerliga i Storumans kommun diskuteras en del, och jag måste säga att det är inte utan att jag måste le en smula.
Sossarna kallar denna allians ohederlig, och att man glömt sina ideologier, men sossarna har ju regerat med moderaterna de senaste åtta åren, så vad är det man pratar om?
Detta är faktiskt, som jag ser det, kommunens enda chans till förändringar och förbättringar, förhoppningsvis ett "helande" av kommunen och ett stopp för den diskriminering av Tärnaby delen som blivit så tydlig, speciellt de här senaste fyra åren. Och då menar jag inte att Tärnaby ska växa på Storumans bekostnad, det är ingens vilja och kommer inte heller att vara möjligt då det alltid kommer att vara övertag av politiker från Storuman i nämnder och styrelser i kommunen.
Men de här senaste åren har Tärnaby delen i stort sett övergetts, och man har bara brytt sig om det som rör kommuncentrat Storuman. Detta skapar naturligtvis ilska och stort missnöje bland de som "glöms" bort, och det är förståss inte alls bra för kommunen och helheten i längden.
Detta måste arbetas bort så fort som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.