Marianne Johansson, Mosekälla

Redan onsdag!

Redan onsdag!
Tiden går så fort när man är ledig!
Och nu har jag dessutom haft så svårt att sno tillbaka dygnen, det är ett litet helsike. När man inte får somna när man kryper i säng, så är det ohyggligt svårt att ta sig upp på morgonen, osså slumrar man till i soffhörnet på kvällen, och sockarna man håller på att sticka ser jätte konstiga ut, osså måste man riva upp och göra om. Det är ett elände!
Jag ska på kurs i dag. Sådant stör förstås också ledigheten. Men jag tror att det här är en bra kurs, den handlar om etik och bemötande, och faktiskt så tror jag aldrig man får för mycket av den varan.

I dag sjunger lilla fröken med Nanne Grönvall "Kom och håll om mej"
Hon är ledig i dag, och det är nog skönt för henne att få vara ledig onsdagarna. Egentligen skulle vi ha varit på badhuset, men då kom ju den här kursen emellan.
Hon har alldeles nyss kramat om sin storebror som skulle fara bort i några dagar.
Hon har det bra lilla fröken, hon är så omhuldad av sina äldre syskon.
Hon är ganska bortskämd på kärlek, omtanke och uppmärksamhet, det är faktiskt riktigt tur att hon och näst yngsta dottern har sina uppgör ibland.
Annars skulle hon verkligen växa upp i en skyddad glasboll.

Det är grått och disigt väder i dag, och inte kan det vara många minusgrader ute? I går sur snöade det. Äldste sonen och hans far var ute och körde lite skoter, tre älgar hade de visst sett. De är på vandring ner från fjällen nu, så det är att se upp när man är ute på vägarna.
Just nu for grannarsgubben och lilla Hanna ut på en tur.
Grannarskäringa är i Båstad och kämpar i veckan.
Nästa vecka skulle hon göra praktik på lasarettet i Lycksele. Ja, än en gång, hon är duktig! Jag äger i alla fall inte den kraft och viljan att studera som hon har.

Nej, nu ska jag nog gå och försöka göra någon vettigare än att sitta här och svamla om ingenting. Jag ska ju snart i väg på min kurs och lära mig någonting om etik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.