Marianne Johansson, Mosekälla

Lucia

Det har snöat i dag på Luciadagen, härligt!
Jag har städat, och bakat lussebullar med mina två yngsta töser. Nää, jag har inte varit Lucia!
I kväll ska vi åka ner och gå på musik café i Tärnaby och se på Lucia.
Det blir trevligt. Barnen brukar uppträda, och i kväll ska näst äldsta dotterns nybildade tjejband göra sin debut där, spännande värre!
Annars har det bara varit en lugn dag, det har inte hänt så mycket. När man lyssnar på radion så verkar det ju som om lucianatten varit ganska lugn överlag också. Jag har då inte hört om våldsamma ungdomsfyllerier och slagsmål, så jag hoppas det är som jag tror.

Jag gjorde en paus i bloggen för att närvara vid musik caféet. Det var trevligt, mycket folk och otroligt duktiga ungar. Synd bara att det är så få av låtarna de drar som man känner igen. Man håller på att vara mossig!
Det gick riktigt bra för dotterns band tycker jag fast de bara hunnit träna fyra gånger. Lite högt ljud, men vaxpropparna fick sig en omgång!
Detta är en mycket trevlig återkommande Lucia partaj, jag hoppas det fortsätter så.
Yngste sonen hade nog haft en ganska lugn Lucia natt i Luspie, åtminstone det han berättade om för sina föräldrar. Ja, han nämnde förståss om någon striptease??????..
Annars har Grannarskäringa återkommit hem och ordningen är återställd på torpet. Jag ska gå och lägga mig nu för jag ska ut och ragga med henne i morgon bitti. Vi ska fara och se om vi får vara med på byggmötet de har på Granhöjden i morgon. Det kunde vara intressant och se hur de gjort om, kolla storleken på dörrarna, har hört att de ska vara för trånga för att man ska kunna dra ut en säng! Och höra allmänt vad de säger, när får vi flytta tillbaka?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.