Marianne Johansson, Mosekälla

Hylla våra världsmästare!

Kraven är enorma, Anja ska ta guld!
Alla säger det, experter som journalister. Och då gör hon det!
Hon tar de guld som man kräver!
Hur starkt är inte det?!
Det är URSTARKT!
Nu tog hon guld i STÖRTLOPP!
Ingen Svensk har gjort det tidigare.
För mig låter störtlopp som någonting livsfarligt! Det finns de som faktiskt kört ihjäl sig i störtlopp! Eftersom jag själv är mor så tänker jag på Anjas mor, hur överlever hon sin dotters lopp??
Madde borde få medalj hon också, bara för den fruktansvärda press hon måste leva under varje gång hennes dotter åker störtlopp! Och det är ju inte bara på tävlingar.

Läste i tidningen efter mix stafett guldet i skidskytte att man funderade på att ge Björn Ferry en stadion i Storuman. Ja, det är väl en fin tanke. Vi tycker att man ska ge honom en spårslinga också, kalla det för Björnspåret!
Tänk vilken fantastisk kommun vi är egentligen, jag undrar om det finns någon annan kommun som har så många världsmästare som vi??
Ingemar, Anja, Björn, Heidie och Hedies far Kent, han får vi inte heller glömma.
Detta borde vi faktiskt skryta om mycket mer än vi gör.
För det är faktiskt lite otroligt! Vi är inte så många som bor här.

I fredags kom ju då mormor äntligen hem, trött, sliten men glad. Vi var nere och festade med henne på en smörgåstårta som flickorna och jag gjort. Den var faktiskt riktigt god tycker jag själv.
Det känns så skönt att mormor är hemma igen, det känns som att hon varit borta väldigt länge, och det var ju faktiskt allt som allt nästan tre veckor.
Nu hoppas jag bara att hon får återhämta sig i lugn och ro, och att hon får vara frisk i övrigt.

Det snöar i dag igen. Det är en sådan vinter i år. Endera är det smällkallt eller också så snöar det. Men nu börjar det vara lite ljusare när man kör hem på morgonen. I morse hörde jag en fågel kvittra när jag steg ur bilen här hemma. Det känns härligt! Vi har vårvintern framför oss.
Nu ska jag gå och dricka kaffe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.