Marianne Johansson, Mosekälla

Ledigheten snart slut!

Nu har snart min ledighet runnit iväg igen!
Jag fattar inte detta, jag hinner ingenting!
I Onsdags var jag visserligen i Storuman på fritids- kultur och utbildningsnämnden, så det är klart att den dagen rann iväg.
Men alla de andra dagarna??
Var tusan tog de vägen?
Jag som skulle baka och vara så huslig!
Nä, i stället har jag bara varit trött och sur!
Jo det är sant, fråga karl’n så får ni höra.
Det är som vanligt vill säga.

I övrigt är nog allt annat också som vanligt. Har försökt vara mina föräldrar lite behjälpliga. De är ju inte precis 25 åringar längre, och mamma har opererat in tre kranskärl! Men i övrigt har jag inte åstadkommit särskilt mycket annat än några sockpar och grälat på lilla fröken. Jag har inte ens hunnit blogga!
Hon är i sitt ässe just nu, lilla fröken. Förra veckan sprutlackerade hon sin storebrors rum med högtrycksfett, det var nog jätte kul tyckte hon, tills hon insåg hur arga vi skulle bli. Hon fick data och Hanna förbud i en vecka. Det vill säga hon fick inte spela dator eller gå och hälsa på Hanna under en vecka. Men lilla Hanna trodde att Hanna förbudet var totalt, vilket det förståss inte var.
Sedan har vi upptäckt att tiken har fått en annan slags frisyr på sina ställen, och vi har hittat avklippt hundhår i en papperskorg.
Ja hon är en riktig liten terrorist!
Och hon har något fel i fingrarna som gör att hon absolut inte kan hålla dem i styr. Hon bara måste fingra på allt hon ser. Vi hittar ständigt nya saker som hennes fingrar undersökt, och som ändrat form och utseende!
Friskt, ja kanske men ack så tröttsamt!

Det alpina VM:et har varit fantastiskt, Anjas tre guld och ett brons, Maria P H:s silver, fick höra att hennes mamma härstammar från en by utanför Storuman i onsdags när jag var där nere minsann! Synd att Jens åkte ur i dag, men han är ju bara en liten pojke, så han hinner ta många VM och OS medaljer i framtiden.

Nu har jag suttit här vid datorn ett tag så nu ska jag gå och dricka mig en kopp kaffe. Det känns som att jag behöver det. Kanske jag blir mindre sur!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.