Marianne Johansson, Mosekälla

Oväder!

Jag överlevde den här första natten, mycket tack vare den jätte gulliga sköterskan som stannade på huset, fast hon egentligen inte behövde.
Det har varit en rörig natt, både inom och utom hus.
Jag tog mig hem från jobbet i morse, med livet som insats! Jag har kört bil i rykande snöstorm förut, det är aldrig trevligt, och i morse var helt klart en av de värsta gångerna. Just nu när jag skriver detta sitter vi insnöade, mer än vanligt alltså, men ovädret verkar ha bedarrat något.
Jag har haft hemma barnen i dag från skolan, och äldsta dottern tog sig inte på jobbet. Det är förenat med livsfara att vara ute på vägarna sådana här dagar.
Bitvis ser man ingenting!
Min syster är på väg med bil upp från Umeå, måtte allt gå bra för dem!

Vi har haft många oväder i stil med detta, men aldrig har man pratat så mycket om det som nu på radion, t o m på riksnyheterna!
Få se om det är på nyheterna i kväll också?
Vad jag inte förstår det är alla galningar som inte behöver ge sig ut, men ändå gör det?! De kostar stora pengar i utryckningar och räddningspådrag, som vi kunde varit utan. Att vara fjällvan är att inse när man ska stanna inne!

Nä, nu ska jag påskstäda! Riset är pyntat med fjädrar och lilla frökens vackert målade ägg. Och gamla hunden Tjapp är också vackert påskmålad av lilla fröken.
Få se om jag tar mig på jobbet i kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.