Marianne Johansson, Mosekälla

Inte visste jag tt det är konst att kissa!

Inte visste jag att det är konst att kissa!
Jo, det kan det ju vara om man har någon sjukdom av något slag, men att det skulle vara konst att kissa när man är fullt frisk!
Ja, det är mycket man inte förstår sig på här i världen!
Jag tycker att hela den här "kiss" historien är löjlig! Och allt annat än konst!
Kiss konstnären Itziar Okariz påstår att hennes kisskonst upprör för att den visar på det kvinnliga könet! Att det alltså skulle vara feministiskt på nåt vis???
Först och främst, vi kvinnor sitter när vi pissar, och det är knappast mer smakligt med karlar som står och pissar överallt! Nej, jag må vara dum, men jag tycker inte att hon framför något med sin "kisskonst" Jag tycker att hon förlöjligar både konsten och oss kvinnor! Men jag är ju bara en vanlig människa och inte sakkunnig inom området, tack och lov för det! Han som sedan samlade upp hennes urin i en bytta och smakade på det behöver jag väl överhuvudtaget inte kommentera?

Annars har veckan varit lugn. Jag var på nämndmöte i torsdags, och det var inget speciellt med det. I tidningarna kan man nu läsa om turbulensen inom alliansen. Jag tänker inte lämna några kommentarer om det heller, jag vet faktiskt ingenting om det. Men jag kan säga att jag tänker inte vara med i någon lekstugefars där man inte kan skilja på person och politik eller egna intressen!
Jag är helt ärligt lite förbannad!

I fredags skickade vi iväg näst äldsta dottern till Hollsbybrunn på konfirmationsläger. Det var ett gäng förväntansfulla konfirmander som gav sig av på en lång resa och ett äventyr, som andra sedan tidigare lovordat. Vi har haft två barn till Hollsbybrunn tidigare, och de har båda lovprisat detta läger.
Så att dottern som åkte iväg nu var förväntansfull är förståeligt.
Jag pratade med henne i går kväll, och stämningen var på topp!
De hade varit på fest! Och vi som trodde det var konfirmationsläger!!
Ja, det var nog en annorlunda fest mot vad man kanske först tänker när man hör det ordet. Dottern var i alla fall glad och nöjd. De hade kul!

I går morse skickade vi också iväg äldsta och näst yngsta dottern till Tomma, en ö utanför Mo I Rana. Det är en klassresa för näst yngsta dotterns klass. Med dem har vi bara haft sms kontakt, de kommer hem i kväll.
Men det har varit jätte konstigt lugnt här i helgen!
Hur ska det bli när de har flyttat allihop??
I går kväll for min karl och äldste och yngste sonen ut med hundarna för att se på älg. De såg åtta stycken!

Några ord om slagerfestivalen. Är det inte dags för Sverige att kliva av den cirkusen? Kan man inte placera pengarna man lägger ner på detta på något bättre inom musikbranschen? Den här european songkontest är ju bara larv! Man röstar ju inte på den bästa musiken utan på sina grannländer. Tävlingen har fallit på eget grepp. Eller kanske är det så att jag inte förstår mig på detta heller?
Nu ska jag gå upp till grannarna och tigga mig en kaffekopp och se på deras hundvalp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.