Marianne Johansson, Mosekälla

Vilken helg för kommunen!

Vilken helg för Anja, Jens och Björn.
Grattis på er alla tre, ni är fenomenala!

Hemma hos oss brinner vi för längdskidåkning och skidskytte, så Björn Ferrys seger i lördags, och andra plats i söndags var förståss jätte skoj!
Han ä då för dukti den där tanläkarns pojken!

Annars har helgen varit lugn. Våra döttrar som var sjuka förra veckan är tillbaka på skolan i dag, nu hoppas jag de får vara friska.

I dag börjar han då skolan igen, vår äldste son, efter ett uppehåll på ca 8 år.
Det ska bli spännande att höra hur det känns. Han är i alla fall på plats på Sandön, han åkte dit i går kväll.
Sonahustruämnet i Rödånäs tror att den han saknar mest här hemma är nog sin hund Buck, tja, tack för den, men hon har kanske rätt.
Hunden saknar nog honom också, och lilla fröken tycker väldigt synd om Bucken.
Det är faktiskt som om hunden förstår att det är lite synd om honom, han utnyttjar det, allt vad han kan.

Jag är riktigt förb? i dag också!
Jag var ner till Tärnaby och fick massage, jätte skönt.
Sedan åkte jag för att handla på Konsum. Jag hade kollat innan jag for hemifrån att pengarna satts in på Coop Med Mera autogiro, och det hade det, så det var bara att handla, trodde jag???.
När jag gjort min månadshandling och skulle betala så fanns där inga pengar på Med Mera kontot! Gissa om jag blev förvånad!
Ja, vad göra, där stod jag med varor för nära 3000 kr, och inga pengar på kontot! Och jag hade med egna ögon sett att de var dragna från våra bankkonton och insatta på coop Med Mera! Ja, jag fick nog lite tvär högt blodtryck där??..
Nu löste det sig så att mina föräldrar löste ut maten åt mig, annars har jag måst köra hem den dryga milen, föra över pengar på mitt Visa kort och köra ner igen.
Nu fick jag betala tillbaka då jag kom hem, och behövde inte köra ner igen i alla fall. Upprörd ringde jag på Coop Med Mera och fick prata med två olika kvinnor, den ena näbbigare än den andra, som sa att pengarna skulle komma in på kontot under dagen, att de inte kunde säga när, och att det var bankens fel att det tog tid. Men var pengarna befann sig nu kunde de inte säga. Jag ringde på min bank, och inte heller de kunde säga var pengarna var, men hon sa att hon skulle undersöka saken och ringa mig i morgon.
Fortfarande klockan 18:00 i kväll har inte pengarna kommit in på Med Mera kontot. Någon använder våra pengar för att de ska dra ränta någon annanstans, det är upprörande! Och just nu känns det som att vi ska avsluta detta autogiro.
Det är inte trevligt att komma till kassan och betala osså har man inte täckning på kontot, det känns förnedrande! Och man känner sig oerhört misstrodd!
Men jag ska ta reda på hur detta går till, var så säker, ni ska få veta, jag lovar.
Jag känner att jag fortfarande är riktigt, riktigt ARG!

En kommentar

  1. - ränta

    alla vet väl att bankerna skyndar långsamt med tanke på räntan,
    tre dar är mkt vanligt för en överföring, om det inte är samma bank

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.