Marianne Johansson, Mosekälla

Lite paus svammel!

Måste göra en paus i mitt städande!
Jag ska gå på och börja jobba nu igen i två nätter, så jag vill göra bort städandet. Tycker det är så jobbigt att vakna mitt i dagen på fredag och veta att jag måste städa! Det är bättre att göra bort det nu.

I går var jag och skulle lämna blod, men pulsen var av någon anledning så hög att dom inte tyckte det var lämpligt.
Dom fråga om jag var trött, hade druckit lite?.. tja, visst, men jag tror inte det var anledningen, jag tror att jag kanske hade en begynnande infektion. Jag har haft mer värk än vanligt, och i dag känner jag mig öm åt tänderna och har ont i huvudet också, eller så var jag bara, som jag lite skämtsamt sa, förbannad, men det är en annan historia.
Hoppas jag är fräschare nästa gång blodbussen kommer, de är ju inte här så ofta precis.
Att ge blod känns viktigt! Det är en väldigt liten insats från mig, men kan faktiskt hjälpa rätt många.

I övrigt är det rätt lugnt här. Näst äldsta dottern ska i väg med sin klass på klassresa. Hon går ju ut nian om två veckor, så de ska göra en avslutningstur tillsammans. Det ser de nog fram emot, fast hennes två äldsta bröder är nog lite brydda över vad de ska till Boden å göra? Av alla ställen! De två äldsta sönerna gjorde lumpen där och tyckte väl inte direkt att det var nåt höjdar ställe precis!
Men jag tror inte det spelar så stor roll var de åker, bara att de gör en sista grej tillsammans.

Ja, snart är det sommarlov, och snart har jag semester! Känns ofantligt skönt faktiskt. Egentligen tycker jag inte om att ha tidig semester, men nu byter jag inte bort den för någonting i världen!
Jag känner mig trött och sliten, kan ha med vinterns upprepade infektioner att göra, och nu en på gång igen!
Så det ska bli skönt att bli ledig en stund.
Som jag räknat ut har jag nio arbetspass kvar fram till semester!

Är det någon som har någe sommarjobb över till arbetsvilliga ungdomar, så hör av er! Näst yngste sonen är för gammal för att söka kommunjobb, så han skulle behöva nåt annat.
Och näst äldsta dottern har sökt kommunjobb, men vi vet ju inte om hon får nåt.
Det är ett aber med sommarjobb!
Tärnaområdet har inte så mycket att erbjuda ungdomarna när det gäller sommarjobb, och det är inte alla som kan fixa det via sina föräldrar!
Tycker att kommunen skulle kunna vara mer generös med arbete, då det ju finns en hel del uppfräschnings jobb här som ungdomar kan göra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.