Marianne Johansson, Mosekälla

Heta debatter på VK.se!

Nu går debatterna heta igen på VK.se, HÄRLIGT!
Ja, jag gillar det!
Särskilt när det blir debatt där man minst anar det! Oops!

Magnus Karlsson f d Barbados och Alcazar, har hållit konsert i Stensele kyrka.
Jätte kul för alla som kunde gå dit och lyssna, han är ju duktig att sjunga!
Jag tyckte det var synd att han inte kom upp till Tärnaby och höll konsert för oss också! Jag har ingen aning om varför han vände i Storuman/Stensele? Tidsbrist, brist på arrangörer här uppe? Kanska fanns ingen lokal tillgänglig, då Kyrkan här var stängd ? Vad vet jag, det är då ingenting jag funderar särskilt mycket över, och det är bra som det är! Kul att Storumanområdet fick möjlighet att lyssna till honom. Men jag skrev en kommentar till artikeln om detta evengemang och sa det att det var synd att han inte kunde komma till Tärnaby också. En väldigt oskyldig kommentar direkt från hjärtat, och helt utan anklagan till någon! Det tog skruv ska jag säga!
Döm om min förvåning över alla "svar" jag fick på detta!
Jag blev anklagad för att bara kräva och kräva, vara svår att tillfredställa!
De pratar b l a om typisk Tärnabyanda, som något rejält negativt, det att vi bara gnäller och kräver, helst skulle vi ha haft hit TVÅ Magnus Karlsson! (Finns han verkligen i TVÅ exemplar?)

Ja, jag vet inte allt vilka tokiga kommentarer det blev på min oskyldiga önskan att få höra Magnus Karlsson i Tärnaby!
Och vad jag förstår kommer dessa kommentarer från Storumanbor!
Ja, säker kan man ju aldrig vara då de döljer sin identitet bakom anonymitet!
Det kan ju faktiskt vara en och samma person som skriver under olika synonymer?!
Det kan ju också förståss vara en elak icke kommunbo som ligger bakom kommentarerna, för att spä på sprickan i vår kommun?!
Men om det är Storumanbor så blir jag lite förskräckt och fundersam?
Vad de måste hata oss här i den västra kommundelen ?!
Med detta hat och denna agresivitet, där man aldrig missar ett enda tillfälle att hugga! Där man utan att tveka blottar en barnslig missunnsamhet och faktiskt också ren dumhet! Kan vi få till ett utvecklande samarbete inom kommunen?
Jo, jag tror det faktiskt ändå!
Jag känner jätte många trevliga Storumanbor, som även om de inte alltid delar mina åsikter, ändå ser kommunens behov, och vill utveckla HELA kommunen!
Jag känner Storumanbor som faktiskt trivs och är nöjda med att bo i Storuman, och kan se Storumans potentialer, och därför också kan tillåta en utveckling av den Västra kommundelen! Storumanbor som inser att det inte är Tärna/Hemavanbornas fel att vi har bättre förutsättningar till fina slalombackar här uppe, och att det inte är kommunen, utan faktiskt Strömma som driver de alpina anläggningarna! Att det är trevligt med de alpina framgångar som fötts här i Tärnaby, och att vi kunde dra större nytta av dem.
Det finns Storumanbor som vill utveckla HELA kommunen, och tror på att de båda kommundelarna kan bygga en oerhört STARK kommun tillsammans!
Det finns Storumanbor som förstår att jag och Bengt-Göran, inte vill ta någonting ifrån Storuman, att vi vill att människor ska fortsätta trivas och bo i Storuman, och att vi håller tummarna så knogarna vitnar för Björn och Heidi och andra idrottsmän/ kvinnor från Storuman. Det enda vi vill är ju bara att vi ska ha en rättvis fördelningspolitik i kommunen!

Andra debatter på VK just nu, där man faktiskt förstår att det blev debatt handlar om kommundelsnämnd till Tärnaby och det nya flyget på Gunnarn.
Det återkommer jag till senare???????????????????

En kommentar

  1. familjen Bengtsson

    du kan vara lugn!!! storuman kör vi bara förbi. inte en krona spenderat på det stället de 20 år vi varit till underbara Hemavan och joeström där vi har stugan!
    finns bara tärnafjällen i er kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.