Marianne Johansson, Mosekälla

Glad Påsk!

Påsk igen!

Delar av barna och respektive skaran är hemma, och jag är ledig själva helgen! Det känns skönt!

Har jobbat två nätter, och båda kvällarna när jag åkte ner till jobbet, mötte jag karavaner med påskfirare i sina bilar, och väldigt många med släpvagnar och skotrar!

Och det var inte precis folktomt här sedan tidigare! Var till Hemavan i tisdags, och där var folktätheten betydligt högre än det egentliga invånarantalet!

Ja, det måste vara ganska "knöka fullt" här!

Det är fantastiskt! Särskilt som en kollega sa "Folk kommer hit fast det inte hänt nåt nytt på ca 30 år!" Och det är sant! Vi kan i ärlighetens namn inte påstå att området utvecklats särskilt mycket! Snarare tvärtom, Tärnaby centrum har ju lagts ner! Det välbesökta och berömda Sunds varuhus är ett minne blott! Inga nya backar på flera år, inga nya liftar, nej ingenting annat nytt! Och ändå kommer människorna hitströmmandes! Det säger något om områdets dragningskraft, och det borde ge upphov till nysatsningar och utveckling! Minsann finns det någonting att bygga vidare på här!

Jag hoppas att alla som firar påsk i Tärnafjällen i år, får en mycket angenäm vistelse här, och att skoterförare slipper sitta fast i "ståpan" eller köra ner i vindvakar!

Ett tips är, köp ledkartan och håll er till markerade leder!

Kolla också gärna in Bosses trevliga hemsida om Tärnafjällen!

Den hittar du på tarnafjallen.eu!

Glad Påsk på er allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.