Marianne Johansson, Mosekälla

Vad folket vill??

Jag har några reflektioner runt valet, ja, jag har väl flera reflektioner, men det jag nu tänker belysa gäller röstandet i kommunen.

I en undersökning som Västerbottensnytt gjorde kring frågan om Gunnarns flygplats, så sa sej majoriteten av kommunborna inte tycka att det är en viktig fråga. Men om man då ser till hur rösterna gått, och vilka som folket har kryssröstat på så har ju flygförespråkarna gått bra!

Utifrån det så kan ju inte VBTN:s undersökning stämma med vad folket verkligen tycker?? Eller??

För övrigt tycker jag att det är naturligt efter detta val att den borgerliga alliansen och KL leder kommunen de närmaste fyra åren. Jag antar att det kommer att innebära fortsatt flygcirkus på Gunnarn, men som jag ser det har ju folket röstat för det…….

Jag hoppas att jag får behålla jobbet, och politiskt kommer jag att kämpa så gott jag kan för kommunens kärnverksamheter skolan, vården……

En kommentar

  1. Håkan Rombe

    De personer, en från varje parti med undantag av s och v, som skrev på avsiktsförklaringsannonsen om fortsatt flyg i Gunnarn i trots mot Rikstrafiken har ju inte rosat personkryssmarknaden precis med undantag av partirepresentanter från kd och kl. De senare får nog många kryss oavsett vilka riskprojekt de kastar kommunens surt förvärvade skattekronor på. Så min slutsats är att folket i gemen sagt nej till den flygpolyp som drabbat en del kommunpolitiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.