Marianne Johansson, Mosekälla

Kris,farsdag och blogg

Det finns en del att blogg om just nu faktiskt!

Krisen inom Socialdemokratin ex!

Jag tycker Mona Sahlin gör alldelens rätt, fast jag tycker det är jätte synd!

Hon var en bra partiledare, och har kunnat bli en bra Stadsminister, faktiskt! Men det är korrupta män inom hennes eget parti som fällt henne, sådana som under inga omständigheter kan se sig ledas av en kvinna!! De är såkallade betongsossar!

En del förståsigpåare säger att det rödgröna samarbetet med inblandning av Lars Ohly blev hennes fall, jag delar inte riktigt den uppfattningen!

Jag tror snarare att partiets glidning till höger, och flört med Miljöpartiet retat upp många gammla sossar ute i verkligheten!

Miljöpartiet har vid ett flertalet tillfällen röstat med borgerligheten i riksdagen, bla när det gäller arbetsrätten, sånt faller inte i god jord hos de socialdemokratiska arbetarna!

Jag tror att sossarna måste hitta tillbaka till sin politik, jag tror att det är nyckeln till deras framtids vara eller inte vara!

Men jag är ju förståss ingen expert!

I går var det farsdag.

Vi var på sjukstugan och åt tårta med pappa/morfar.

Han såg ändå ganska pigg ut, och nu har faktiskt peghålet läkt ihop fint, utan operation, så han kan äta!

Och vad framtiden har i beredskap för honom och oss vet vi ju inte än.

Det måste finnas ork och motivation, och man måste också ta hänsyn till den dåliga starten han fick efter stroken, och till hans ålder!

Man har kanske större chans att rehabilitera sig när man är yngre, å andra sidan, ska man väl vara glad och tacksam över att man inte får en stroke när man är mitt i livet!!

Visst skulle jag ha önskat att han sluppit detta, men samtidigt har han fått vara relativt pigg långt upp i åldern, och jag kan inte ens säga att detta är orättvist!!

Det här är livet, vi får ta det utifrån det!

Det sker så många fruktansvärda saker med människorna som inte borde hända!

Innan jag slutar tänker jag ge er mina åsikter om den nya ordningen här på VK bloggen.

Numer ska vi bloggare själva godkänna våra kommentarer, vilket jag inte riktigt tycker om!

Har VK gjort personalnedskärningar, så att de inte hinner med detta längre eller?

Det finns flera anledningar till att folk vill kommentera anonymt, en del är fega ynkryggar som ofta kommer med personliga påhopp utan substans, dessa kunde VK refusera själva!

Men en del är faktiskt seriösa, värda att lyssna på och har en annan mer förståelig anledning till att vilja vara anonym. Och nu måste de för att kunna kommentera lämna ut sin e-post adress till mig som bloggare! Risken finns att de inte kommenterar min blogg, vilket jag skulle tycka vara rent förskräckligt synd, det tystar debatten!

Dessutom finns det nu också en annan risk till att debatten tystnar, och det är ju att jag som bloggare kan välja att bara låta positiva kommentarer publiceras!

VK bloggen riskerar att tysta yttrandefriheten!

Jag kan ha fel, vi får se om det är lönt att fortsätta blogga!

En kommentar

  1. Simon.Storuman

    Hej Marianne.
    Tror precis som du att nu kommer många att dra sig för att kommentera blogg inläggen och jag tror också att debatten kommer att avta. Håller inte med dig i allt du skriver men nu är vi överens. 😉
    Har sett andra sidor med kommentars funktion som helt dött ut efter att det iförts någon form av cenur mot anonyma inlägg.

    Simon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.