Marianne Johansson, Mosekälla

Bankbyte!

Så i går fick vi det då bekräftat, Nordea lägger ner sitt lokalkontor i Storuman!

För oss innebär det rätt och slätt bankbyte!

Vi har hållit fast vid Nordea bara för att personalen i Storuman Staffan, Margret och Camilla, är så fantastiska och underbart bra att ha och göra med!

De är aldrig omöjliga, och vi har alltid kunnat lita till deras kunskap och vägledning!

Men nu är det slut med det, och vi söker oss till en annan bank. För inte tänker vi bidra till att höja Christian Clausens lön med ytterligare 10,5 miljoner eller kanske mer, när man bryr sig så lite om sina anställda och kunder i glesbyggden! Dessutom är Nordea sniken när det gäller utdelningen till sina kunder, men desstå mer givmild när det gäller sin ledning, och det överser vi inte med längre, när vi förlora våra banktjänstemän i Storuman.

Jag önskar er, Staffan, Margret och Camilla, den fantastiska personalen på Nordea i Storuman lycka till i fortsättningen, hoppas ni finner nya arbeten där ni vill leva och bo!

Och till andra banker som tänker på sin personal och kunder i Storuman, och tänker vara kvar där, anställ dessa tre! Bättre medarbetare kan ni inte få!

5 kommentarer

  1. Jan Erik Hansson

    Håller fullständigt med dig. Personalen i Storuman har jag också varit väldigt nöjd med. Dom rår inte för att banken läggs ner.
    Jag har bytt bank av samma anledning som du. T.o.m. här i Mo i Rana läggs Nordea banken ner, trots att den etablerades här för bara 4 år sedan. Nu har jag bytt bank både i Sverige och Norge.
    Det är inte så länge sedan skattebetalarna i Sverige räddade Nordea från konkurs. (jag betalade skatt i Sverige då och gör det även nu på min pension).
    Genom att byta bank visar vi vad vi tycker!

  2. Caj Cederlund

    Byter också bank i dagarna från det dom kallar bank i Tärnaby. Själv kan jag inte kalla en bank utan pengar för bank, slutar med kontanter vansinne totalt. Jag liknade det med en mataffär utan mat, men så kunde man inte tänka sa dom. men om jag tänker bank tänker jag pengar, tänker jag mataffär tänker jag mat. Nu har jag turen att ha hittat en bank väldigt lokalt som hanterar kontanter och har öppet mån-sön 09:00-20:00

    Caj

  3. Marianne Johansson

    Svar till Sven. (2012-04-21 04:31)
    Jag kan tyvärr inte svara dej på den frågan!
    Det handlar väl om att någon annan bank måste vilja ta hand om en kund med betalningsanmärkningar, var det inte någon reklam om en sådan bank på tv?

  4. Slaven

    Och int nog med att Nordea stängde på Mo,dessutom tog de bort bankomaten så nu torde man få betala gebyr för och få ut kontanter där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.