Marianne Johansson, Mosekälla

Stockholmsresan och länsstyrelsemöte

Jo, jag tog mig lyckligt hem från avkroken Stockholm!

Och allt gick bara bra, många nya intryck, som att det kan finnas så mycke folk på ett och samma ställe!! Är det så att ju större stad, mer folk och trängre desstå större bilar??!! Å varför ska jag tänka på avståndet mellan vagnen och perrongen?? Varför har man speglar runtom kring sig på dass?? Och varför springer man uppför rulltrappan?? Jag undrar också om det kan vara så att upplysningen om rökningens risker aldrig har nått till Stockholm??!!

Men intrycken om att Stockholm är en vacker stad och där finns mycket att se och besöka följer också med mig hem!

Och jag imponeras av expediterna i affärerna som ler och hälsar på alla kunder hela dagarna, och där är det som sagt ganska många kunder på en dag!

På ett ställe blev vi igenkända av en expedit, och vi hade bara varit inne där en gång tidigare!! Ja, visst man kan ju undra varför förståss….

Jag är imponerad över hur man bevarat gammla byggnader i gammla stan, bevarat hela gammla stan, vita bergen och alla vackra kyrkor!

Ja, det var en väldigt trevlig upplevelse, tack för den härliga 50 års presenten, tack alla ni som bidrog till min reskassa, och tack min älskade syster för att du följde med och guidade mig genom alla upplevelser och mysterier! Jag är väldigt tacksam!

Jag åker gärna dit igen, så länge jag bara kommer mig därifrån!

I kväll var vi ner till Tärnaby och lyssnade till Länsstyrelsen och deras projekt att informera oss om vilka regler som gäller för snöskoter inom våra förbudsområden.

Ett informationsmöte som var precis som jag förväntat mig, där man inte fick beröra grunden till de reglementen vi ska följa!

 

2 kommentarer

  1. B-G. Burman

    Vad bra att du inte blev kvar i 08-träsket, välkommen hem.
    Håller med dig att vi inte ens får prata om själva grunden till våra rättigheter, tydligen en het potatis som är obekväm i diskrimineringsmyndighetens korridorer.

  2. Svenska nationens fana

    Likt Janokovicht i ukraina fick VI folket i Tärnaby-Hemavan ovan odlingsgränsen inte debattera det vi ville i mötena i Hemavan-Tärnaby ang. skoterkörning i dessa omr.SO WHAT!!! Det behöver VI folket ovanför odlingsgränsen INTE bry oss om.!!!!Och vad ÄR LÄNSTYRELSEN i västerbotten för slags organ att i förväg avgöra och slå fast HUR ETT INFORMATIONSMÖTE skall genomföras och på vilket SÄTT det skall genomföras och vad det skall INNEHÅLLA!!!!!.Och folket gick i deras fälla!!!!!!!!! INTE ens dokumentet från Riksdagens utredningstjänst 1997:800 förtydlingatet i FET STIL ( finns som pdf fil på NÄTVERKET NORDENS hemsida)BARS fram av VÅRA!!!!!företrädare av rättvisa till länstyrelsens projektledare/enrepenör inför ALLA VITTNEN och överlämnades till länsstyrelsens inlejda entrepenör !!!!VAD ÄR DEMOKRATI????? Och vad är VÅRA företrädare av rättvisa och demokrati för ena EGENTLIGEN!!! i dessa sammanhang!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.