Marianne Johansson, Mosekälla

John Fogerty!

 

 

Jag, och några till, har sjungit med John Fogerty!

Vilken upplevelse, jag är helt….ja, faktiskt euforisk!

Vi, grannarna, syrran och hennes karl, några andra vänner och ytterligare några till, var på John Fogertys spelning på T3 arena i Umeå i går kväll, och detta går nästan inte att med ord beskriva!! Det var värt varenda krona, och skulle han spela där igen i morgon kväll, så åkte jag dit igen!

Jag tror inte att någon blev besviken, han levererade allt vad vi önskade och mer därtill!!

Vilken artist, vilken sångare och vilka fantastiska musiker han hade med sig!!

John Fogerty tillhör, och har länge tillhört en av de världs artister som jag helst av allt skulle vilja höra spela live, och nu har det gått i uppfyllelse!

Min yngsta dotter, som också var med till Umeå, men igår kväll befann sig med sina systrar och en svåger på en ballkong på Ålidhem, och lyssnade på Fogerty, uttryckte det så här att "nu är mamma lycklig" och ja, det var jag verkligen! Detta lär sitta i ett tag.

Förbanden med Dan Hylander och Mikael Rickfors var ju inte precis dåliga heller, riktigt bra rock, kan man säga, även om det blev en liten miss kring Rickfors framträdande där. Jag tycker att det på det stora hela var ett väldigt bra arrangemang, en trevlig fest på T3 arena, som jag hoppas följs upp med fler år med bra artister!

Även om det blir svårt att matcha upp mot Fogerty, men de kanske kan ta dit honom fler år, jag kommer absolut att vara där!

Vi hann också med att se Umeås omgivningar i går, med ett besök i Bjännberg, där vi intog en alldelens utsökt grill lunch, med alldelens utomordentligt trevliga människor. Efter det drack vi kaffe i Yttersjö, med ännu mer trevliga människor, tack till er alla!

Före T3 arena värmde vi upp med god mat och trevligt folk hemma hos min syster och hennes karl.

Det var ett fantastiskt väder, och allt var verkligen på topp!

Något pressat schema kanske, men en kanonhelg!

Och nu ska jag, fortfarande med musiken i öronen, krypa isäng, visst, lite öm och mörbultad, trött och sliten, men såååå nöjd!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.