Marianne Johansson, Mosekälla

Jag och unga fröken kom hem från Umeå i går kväll. Vi har varit där i veckan, för en uppföljning på Kolbäckens barn och ungdomshabilitering, detta fantastiska ställe som vi hamnade på, efter det att unga fröken blev påkörd av en skoter på skotertävlingen i Tärnaby, valborgsmässoaftonen 2009!

En skotertävling som inte var helt lagligt sanktionerad, och därför inte hade de säkerhetsåtgärder som normalt vidtas, men det visste vi ju inte förrän efteråt!

Jag är väldigt glad och tacksam över att vi fick komma till Kolbäcken, det är bra för unga fröken.

I Umeå var det regnigt och slaskigt!

Det känns väldigt skönt att vara tillbaka hemma igen.Och att läsa nyheterna i ordning!

Läste i dag att Stefan Löfven kan tänka sig att bilda regering med FP eller Centern! Ja, jag är inte förvånad, men vore jag Sosse skulle jag bli förtvivlad! Jag tycker att alla som av gammal ohäjdad vana och tradition, röstat på Sossarna, nu borde omvärdera detta! Vill man ha bort den borgerliga Allians regeringen, och verkligen få ett samhälle för ALLA, så ska man rösta Vänstern!

För även om maktlystna Björklund och Lööv i dag vänder Löfven ryggen, så är det inte alls säkert att de gör det, om man ser att man annars kan förlora sin maktposition!

Sådan är politiken, när den är som sämst! PINSAMT LÖFVEN!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.