Marianne Johansson, Mosekälla

Kallt!

Vi hade som kallast i helgen -36 grader!

Ja, det är redigt kallt, men inget rekord. I vinter känns dock en ny oro, som jag aldrig tänkt förr, vattnet! Vattnet kan frysa!

Det springer älgar kors och tvärs här, de kan ställa till det om de springer över vattenledningen!

För att inte tala om skoterförare som anser sig ha ”rätten” att köra hur de vill på privat mark!

Ja, det är bara att hålla tummarna!

I veckan som gick, gick Nelson Mandela ur tiden. När det gäller Sydafrika och ANC, har Moderaterna mycket att förklara!

Men det hör man sällan om! Nu har det naturligtvis blivit lite fokus på Moderaternas tidigare illa bemötande av ANC och Sydafrikas svarta befolkning! Det är betänkligt hur Moderater kommer sig undan, medan en Vänsterpartist hela tiden måste bedyra sitt avståndstagande från kommunismen!

I riksdagen krigar man om sänkta skatter för fler högavlönade! Där visar talmannen sitt riktiga Moderata ansikte, och vägrar oppositionen att rösta om höjd brytpunkt för den Statliga inkomstskatten!

Ja, talmannen själv tillhör säkert den skaran som tjänar på att brytpunkten höjs. I Januari införs det femte jobbskatteavdraget, vilket gör ca 280 kr mer i plånboken för en vanlig inkomst tagare. Detta jobbskatteavdrag kostar Staten 12 miljarder!

Dom pengarna har kunnat användas effektivare tycker jag!

Såg också att Talmannen, igen! plus några andra politiker i riksdagen, vägrat vara med när Timbuktu tog emot sitt pris i riksdagen för sitt antirasistiska arbete. Anledningen till vägran skulle vara att han i ett låt text sjunger om att slå Jimmie Åkesson gul och blå! Ja, det kan man förståss tycka vad man vill om, men jag vill påminna Talmannen om att det inte var Timbuktu som beväpnade sig med järnrör!

2 kommentarer

  1. bengt-göran

    Att du ids bry dej om moderaterna, dom slirar omkring på vattuhalkan utan något mål. Annars håll ja ve dej.

    • Marianne Ronnhed Johansson (inläggsförfattare)

      Nä du har kanske rätt i att vi int ska bry oss om dem? Men jag är lite rädd för att dem ha ett mål, nämligen att rasera den välfärd våra förfäder byggt upp!så vi kanske ska va gla åt vattuhalkan då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.