Marianne Johansson, Mosekälla

Gott Nytt År!

Tack och lov för att det här året går mot sitt slut! Nu är det bara timmar kvar! 2013 är inte ett år som jag kommer att se tillbaka på med saknad. 2013 är för mig , och min familj, ett år präglat av svartaste sorg och saknad!

Jag hoppas verkligen att 2014 har mer glädje och värme att komma med!

Jag ska jobba in det nya året.

Ja, jag har ett sådant jobb, så jag jobbar helg som vardag, nyår, jul, midsommar….det spelar liksom ingen roll.

Jag vill önska alla nyårsfirare i området ett gott slut och ett gott nytt år! Och ta det lugnt, så att vi slipper träffas i natt!

Jag vill skicka en extra hälsning till er som firar in efter Mosekällavägen, ni som kör skoter efter och kors och tvärs över vägen, ni kör skoter om nätterna! På mark som ni inte har tillträde till, över vattenledningar och i närheten av andras hus!

Har ni ingen respekt och hänsyn till andra människor? Förstår ni inte att ni faktiskt förstör för både er själva och andra?

Det var en gång en äldre dam i området som sa att ”en turist, det är en som lämnat vettet hemma!” Ja, ni bekräftar det uttalandet.

Till er som lånar ut era fritidshus till era ungdomar, prata med dem, ta reda på vad de gör när de är här, tala om för dem hur man uppför sig!

För även om det kan vara svårt att säga vem som gör vad, och var exakt folk vistas, så kan man relatera” livet som numera förs” inefter vägen till de ”nya” människorna som  vistas här, både nya ägare och ungdomar till ägare,  tyvärr!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.