Marianne Johansson, Mosekälla

Inte lika arg!

Jo, Vk:s kundtjänst ringde upp, och jo, de har gjort fel och ska betala tillbaks våra pengar!

Så bra, det känns alltid bättre när begångna fel erkänns, och man vill gottgöra. Så jag är inte lika arg. Skönt, det är jobbigt att vara arg, tar så mycket energi!

Att Vk och VF infört dessa plustjänster kan man ju diskutera. Om man ser på Aftonbladet så kostar deras plustjänster 29 kr/månaden, och det är artiklar om kost, hälsa, träning och annan expert rådgivning, vet inte om DN och Expressen har några Plus tjänster, men de finns då inte på deras nyhets eller politik artiklar i alla fall! Frågan är om dagstidningar med presstöd och vissa skattelättnader, ska kunna lägga betalkrav på sådana artiklar som är politiskt och nyhets viktigt vetande för läsaren? Det blir som en slags censur! Man ska betala för att få veta nyheter som man ska ha rätt att få veta som samhällsmedborgare, nja, jag vet inte riktigt?

Vad är pressens, journalistikens uppgift?

Ja, detta kan man fundera över. Jag förstår ju också att det kostar pengar att göra en tidning, och vi betalar ju för nyheter i tv och radio, tidningsprenumerationer har vi ju alltid betalat för! Men ja, vad tycker ni?

3 kommentarer

  1. Carin Nilsson

    Skulle gärna betala VK om jag fick den till min dörr. Jag tycker också, att reklamen kunde begränsas. Tidningen består ju mest av reklam.

  2. Tommy

    Jag skulle gärna prenumerera på VK alt VF om man hade haft en nyhetsbevakning värd namnet ovan lappmarksgränsen. Som jag tycker nu så skiter de båda tidningarna i oss och allt handlar om Umeå.
    Jag vill läsa nyheter från lappmarken och att tidningarnas journalister törs /får göra grävande reportage om bla alla oegentligheter som förekommer i vårt område. VK har skygglappar för allt sånt. Dessutom vill jag ha bättre bevakning av länshockeyn där man kan läsa om våra stoltheter Skellefteå AIK och inte bara om röven… förlåt löven heter de visst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.