Monica Wahlström, Vännäs

VK rättar

Jag har fått rättelse i papperstidningen av den felaktiga informationen som publicerades den 8 maj (angående den utredning som jag har varit med och skrivit i mitt jobb).

Så här skriver VK i lördagens papperstidning: (…) "På grund av ett missförstånd vid ett samtal med kommunalrådet Johan Söderling (S) angav vi att skälet till fördröjningen var att kommuens egen utredning om ensamkommande flyktingbarn inte var klar. Utredningen var dock klar redan den 3 maj. VK beklagar felaktigheten".

Tack för det VK!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Gunnel

    Vad bra med en rättelse.
    Jag väntar fortfarande på din ”rättelse” och offentliga ursäkt till journalisten som, enligt inlägget i din blogg (även en blogg är ett medium, precis som en tidning!) ”inte tar reda på saker och ting”.
    Detta vet vi inte stämmer. Efter lång och trogen tjänst på tidningen är skribenten i fråga en av de som jag litar mycket på.

  2. Monica Wahlström

    Svar till Gunnel (2010-05-17 19:03)
    Hej Gunnel!
    Jag anser att det är ganska stor skillnad på en yrkesarbetande journalist och sådant som publiceras i papperstidningen och min blogg.

    Jag har dessutom skrivit så här: ”Det har på något vis blivit ett missförstånd. Benny Stiegler tyckte sig ha korrekt information när han skrev. Nu vet vi båda hur vi tänkte när vi skrev som vi skrev. Så nu är jag inte så upprörd längre.” – och detta skrev jag flera dagar innan VK:s rättelse. Hur länge han jobbat är oväsentligt, det blev ett rejält fel i hans text! Men nu är det utrett och uppklarat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.