Monica Wahlström, Vännäs

Less

Har varit inne hela helgen. Jag målar om hemma. Det har bara varit målande, och lite lagom med måltider. Samt att jag lyssnat på radio. Massor. Jag har till och med lyssnat slut på alla program (på veckorna hinner man ju inte lyssna så mycket…).

Nu är jag less på att måla och less på att lyssna på radio. Det trodde jag inte skulle inträffa någonsin!

När de svenska P1-programmet betats av har jag även lyssnat på en del engelskspråkiga podcasts. Det mest bisarra av alla timmars radioprogram under helgen var nog en radiodokumentär från BBC. Om några som arbetade med att avgöra dödstidpunkter med hjälp av hur maggotar utvecklades och blev flugor. Jag ska verkligen bespara er detaljer. Dessa var, tja, rejält uppseendeväckande.

Men, man lär sig sannerligen mycket via radion…

2 kommentarer

  1. Anders Lennartson

    Intressant spaning1

    Obduktions-tv som underhållning är jättestort i Sverige – t.ex CSI i flera varianter. Men Obduktionsradio förekommer inte ännu vad jag vet.
    P1 har försökt hålla hög klass och hakar gärna på BBC-upplägg och gör om till svenskt programformat. Ska bli intressant att se om fenomenet dyker upp tex i Annika Lantz program!!

  2. Monica Wahlström

    Svar till Anders Lennartson (2010-06-14 00:48)
    Jo, det var till och med så att man hade tillfrågat dottern till en avliden person om möjligheten att mammans kropp skulle kunna användas för forskning av hur larver och magottar utvecklas i den (och verkligen förväntat sig ett nekande svar) – men dottern blev glad då mamman hade varit ett mycket stort fan av csi….Men, jag var glad att reportaget var på engelska, då blev det lite mindre närgånget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.