Monica Wahlström, Vännäs

Valfrid? Iallafall avkoppling…

Idag var det sista kampanjandet. Fp, M, Kd och C fanns utanför ICA. Ett särskilt intressant politiskt samtal hade jag, med en kvinna jag starkt uppmuntrade att själv engagera sig. Att höra personer komma med konstruktiv kritik mot nuvarande ordning är fräscht. Att höra gnäll inte lika kul 🙂

I Spanien har man något kallat "valfrid" vilket innebär att man inte kampanjar lördagen före valet. Alls. Inget parti. Kanske skulle vara ganska skönt? Särskilt för partiledare och de som verkligen varit i hetluften hela valrörelsen.

Vi har myskväll hemma, särskilt viktigt eftersom min man och vår son åker till Barcelona imorgon, då behöver man mysa lite extra… Men maken har ju redan röstat. Jag väntar tills imorgon, och tar då med 18-åringen och kameran, första valet  är ganska stort, och ska dokumenteras!

2 kommentarer

  1. Magnus Liljeström

    Är det i Spanien som i delar av Latinamerika, att det utfärdas ”Ley Seca” på själva valdagen, alltså att ingen alkohol får serveras?
    Jag såg en restaurang i Lima där alla drack ljusbrun dryck ur tekoppar på valdagen. Drycken var märkligt nog lätt skummande …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.