Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

SKL har ett rejält bord

JN
Sveriges kommuner och landsting finns förstås på plats i Bryssel. Det är av största vikt. Bayern har förresten köpt ett litet nätt slott alldeles utanför Parlamentsbyggnaden där man har basen för sin EU-påverkan. De svenska ‘lobbykontorens’ budgetar är lite mindre än Bayerns.

Lokalerna SKL disponerar ägdes tidigare av en av de större bankerna här.
Antingen hade banken inget lämpligt rum för det generöst tilltagna bordet, eller också ville de helt enkelt ha ett nytt. Även om man inte kunde se att det hade använts. Man kan få känslan att bankerna ibland haft onödigt mycket pengar att röra sig med, förr om åren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>