Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Grannfejden i Vännäsby

Ett sånt program kommer aldrig att spelas in, i alla fall inte på Fågelstigen.

Det konstaterades i kväll vid "Kyrkbackarnas" årsmöte som hölls i församlingsgården. Det är en förening för dem som bor på Fågelstigen eller på Umevägen i anslutning till Fågelstigen. Ikväll var ett 40-tal medlemmar i åldrarna 2 till 80 närvarande.

Själva årsmötet var snabbt övergående och inte så rasande formellt i alla detaljer. Årsberättelsen hörde till de föredömligt korta. Den gemensamma middagen tog mer tid med sina livliga samtal.

Eva Sedig och Maria Olofsson basade över Jim Åström och Sven-Erik Ederlöf, med mycket gott resultat. En god, mustig köttsoppa med klimp samt väldigt goda pannkakor med sylt och grädde. Allt uppbackat av tunnbröd och ost, kall mjölk eller äppeldricka. Sedan kaffe och hembakad kaka. Inga viktväktarrecept, med allt mycket gott. Tack till er som arbetade och stod i!

Några middagsgäster föreslog att vi skulle ha gemensam middag alla söndagkvällar, andra en gång i månaden eller en gång i kvartalet. Allra minst två gånger per år. Vi får väl se hur det blir.

Två kandidater med hyfsade placeringar på var sin riksdagslista finns representerade i föreningen. Vi får se om Kyrkbackarna får ett ökat inflytande i de politiska sammanhangen framöver.  ;-)

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>