Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Kaj Johanssons 50-årsdag

Ja, inte hans personliga, men företagets som bär samma namn.

Kaj själv såg ganska nöjd ut vid dagens firande, trots att det skedde under regntunga skyar som ibland lättade sig en smula. Det var som ett sorts "Lill-Nolia" med ett antal lokala och regionala utställare. I Vännäsby och Vännäs har det uppstått ett företagskluster som verkar väldigt fruktbärande och ger många arbetstillfällen.

Jag frågade Kaj hur många som arbetat här för kortare eller längre perioder. Kanske upp emot ett par tusen, gissade han. Även jag har arbetat här en kortare tid. Nu har man 85 anställda som arbetar inom anläggning, renhållning och åkeri.

Nedanför en av Kajs söner, Per Jonas, som nu driver företaget tillsammans med sin bror Stefan. En som även idag lyckades smita undan strålkastarljuset är Kajs bror Bosse som alltid spelat en stor roll i företaget.

Det fanns verkligen många att prata med på "körgården". Alltifrån före detta  arbetskamrater, barndomsvänner, släktingar, politikerkollegor, grannar till lumparkompisar och tidigare okända.

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>