Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Respekterar Bonniers inte Nix?

När man inte vill ha telefonförsäljare i luren kan man registrera sig hos Nix.

Det har vi gjort, min fru och jag. Trots detta ringde nyss försäljare två som ville intressera Agneta för "Pocketsmart". Även denna storpratare fick finna sig i att få luren i örat efter att ett nästan onödigt vänligt avböjande inte respekterats.

Jag googlade då Pocketsmart och blev förvånad av att hitta Bonniers som ägare. Jag blir klart besviken och negativt inställd när jag finner att ett sådant företag har grenar som inte respekterar Nix och allmänt hyfs.

Nu är Bonniers svåra att undvika, men jag ska försöka undvika att gynna dem i onödan den tid jag fortfarande är irriterad över deras övertramp.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>