Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Märkesdag


Igår firade vi en smula. Vi har varit gifta i drygt ett kvarts sekel.

Vi firade bland annat med att leta utrustning för en viss kommunal verksamhet och rusa genom Nolia i jakt på en privat manick, strax innan stängning.

Men sen blev det lugnt, fridsamt och vackert nära älven. En gigantisk löftesbåge lyste klart över Umeå när regnet och solen samarbetade fint bortåt 19-tiden. Tyvärr fanns kameran inte i närheten.

Nu pockar en ny arbetsdag på min uppmärksamhet. God morgon!

2 kommentarer

 1. Andreas Holmberg

  Grattis till 26-årsdagen! Det var alltså silverbröllop i fjol, eller hur – och åtminstone du har varit gift i ganska precis halva livet om jag räknar rätt. Det är inte illa gjort i våra dagar, men Gud och din hustru ska ha äran för det. (Ta inte illa upp, jag brukar säga detsamma om min egen).

  Någon kallade ju sitt äktenskap ”Trettioåriga kriget”, men fullt så illa behöver det ju inte vara, inte ens oss syndare emellan. Gamla äktenskapsritualen talar ju om att denna förening – om den börjas och fortsätts efter Guds vilja – kan få främja ”den högsta lycka på jorden”.

  God fortsättning på arbetsdagen!

 2. Jan Nilsson

  Svar till Andreas Holmberg (2011-08-11 08:01)
  Tack så mycket! Du, det hade jag inte tänkt på, att jag faktiskt varit gift halva livet nu.
  Tar definitivt inte illa upp för någon av sanningarna du säger här. *s*

  Tackar även för lyckönskan inför arbetsdagen. Jag tar uttrycket både bokstavligt och bildligt.
  Det är mycket nu. Som alltid inför skolstart och än mer när man själv började som ledare i en ny verksamhet tisdag för en dryg vecka sedan. Allt är Inte på plats och det blir rätt långa arbetsdagar och kvällar därtill. Har inte sett till någon ”kommunal spade” än där man kan hänga och vila. Men jag har bra medarbetare, det gör nästan hela saken.

  Önskar också dig och familjen lycka till på livets olika områden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>