Move along

Glad påsk så här lite efteråt vänner, bekanta, okända människor och ni som inte känner att ni vill tillhöra någon kategori alls.

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Det har varit mycket att göra samtidigt som att det inte har varit något att göra alls, ja ni vet hur det kan vara ibland. Inte så mycket att göra då det gäller studier, men andra saker kommer fram mer och mer. Har bland annat fått förtroendet att sitta som ordförande för Unga Örnar Västerbotten – Vilket jag tycker är jätteroligt, nu ska det bli action!

Påskhelgen spenderade jag i Norge tillsammans med mycket gott sällskap. På måndag bär det av till England i 6 veckor, utlandsstudier står på schemat, det är även det sista jag gör på engelskan. Så efter det är jag klar med mina ämnen – svenska och engelska – och då återstår endast en termin allmänt utbildningsområde och en termin examensarbete. Ljuset från slutet av tunneln börjar visa sig lite, wöööw.

Sommarjobb! Det vill jag ha! Har du ett? Ring mig!

Eftersom att jag vill fokusera den här bloggen på något intressantare än mitt eget liv så kommer nästa inlägg att handla om fördomar med fokus inland – storstad.

"Med vaddå, jag har väl inga fördomar" – tänker kanske en del nu. Nä, så känner nog många, men anledningen till att jag tänker skriva om det är att jag ofta stöter på dessa fördomar, och numera i större kvantitet. Så ligger det till, så skall det bliva. Hojj!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.