Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Alltid ska några förstöra för de många

Några illasinnade har hängt ut 20 anställda vid FRA på nätet med adress och telefonnummer. Synnerligen korttänkt och förmodligen farligt med tanke på alla som kanske inte borde gå lösa. Förövarna motverkar det syfte man förmodligen har och gör säkert lagen mer acceptabel för några av som inte tänker längst.

FRA har behövts och behövs även framöver. FRA-lagen i tagen form behövs inte. Det är skillnad.

2 kommentarer

  1. Less

    du måste förstå att väldigt många är förtvivlade och då gör folk saker man inte gör i ett vanligt tillstånd. Btw, har du märkt att tidningen du bloggar för, som stöder centern, inte skrivit något om just denna lag, trots att det på alla sätt påverkar it-länet västerbotten.

  2. Jan Nilsson

    Hej du!

    Jag kan förstå att man överreagerar, jag har också varit ung. Själv har jag reagerat, men förstår inte hur man kan gå på tjänstemännen. De flesta arbetar mot utlandet.
    Vi behöver FRA, de har gjort en enorm nytta och gör så fortfarande. Det är ganska korttänkt och självcentrerat att inbilla sig att FRA bara sysslar med ”oss”, som en del ger uttryck för. Pöbelfasoner gör bara att ifrågasättandet av FRA-lagen bromsas.

    Jag bloggar I VK och inte För den och den är folkpartistisk. Men visst borde de ha skrivit. Den nya lagen påverkar alla ,om de bryr eller inte, och den kommer att förhindra många utländska investeringar, tyvärr har du rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.