Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Pudlar och flygande bomber

Risken finns att vissa av mina vänner försitter chansen att göra en Dvärgpudel. Måste det bli en Storpudel inför Europadomstolen ?
Eller blir det bara en kortsnaggad Toypudel (minsta rasvarianten) kvar nästa gång folk får säga sin mening?

Hur man kan bjussa sina motståndare på så mycket godis som man gör nu överstiger min fattningsförmåga med hästlängder. Kan ha att göra med att blockens politiska ledning i princip är överens.

Kommer något alliansparti att falla för ’frestelsen’ att kapa åt sig en rejäl bit av väljarkåren genom att verkligen lyssna in vad majoriteten tycker? Eller helt enkelt bli övertalade eller överkörda av de egna? Hur överlever min regering att ett helt parti vänder om angående FRA?

Kan man tycka, och framför allt skriva, som jag gör och fortsätta vara politiskt engagerad moderat? Vi får se, jag vet i alla fall inte vad som skulle kunna få mig att ändra uppfattning i sakfrågan. Jag känner olust inför många inslag i ’drevet’ och hur frågan orättfärdigt används taktiskt, men massavlyssningsprincipen skrämmer mer än allt annat i sammanhanget.

Vi lämnar hundvärlden och avslutar mer högtflygande…

Jag hoppas att kamikazepiloterna som nu från hög höjd störtdyker med ylande motorer avbryter sin förödande inflygning. Att de tar förnuftet till fånga, vänder tillbaka till basen och landar lugnt och fint utan att låta laddningarna brisera.

Skulle man frukta nesan och vanäran mer än allt annat och slutföra det man föresatt sig så behövs väl några flygmalajer som påtar på även efter den stora smällen.

Jag fortsätter ett tag till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.