Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

En bild


Kunde inte låta bli att ta den här bilden igår. Den gamla pumpen stod alldeles intill där jag parkerat i Åsele.

Bilden får symbolisera mackdöden i inlandet och läget för ett par jag pratade med på Åsele marknad. De har nu fyra mil till närmaste bensinstation. Trots att rejäl station och hyfsat fräscha pumpar står i närheten av huset i deras lilla samhälle. Frågan är om någon får ta över stationen, eller om ägaren till stationen blockerar ett övertagande.

Allt blir inte som förr när befolkningen minskar, men utvecklingen, eller avvecklingen, kan heller inte tillåtas få vilka konsekvenser som helst. Minst tusen mackar till sägs ska försvinna om inget görs. Det skulle märkas för många och orsaka många extra mils körning.

Hela Sverige måste få leva.

Intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.