Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

’Nya’ vägen till Vännäs

Mycket skönt med den nya beläggningen på E12 mellan Vännäs och Umeå. Stor mental lättnad att åka på det fina underlag som nu finns. Att en så relativt liten sak kan ha en sådan betydelse.

Att hastigheten höjs till 110 på den trefiliga delen gör inte heller ont, även om jag för egen del numera ofta ligger en bit under under hastighetsgränsen när det är ’obråttom’ och man kan göra det utan att störa trafikrytmen. Med lugnare körning har jag ’sänkt bränslepriset’ motsvarande någon krona litern, minst.

Tyvärr kan det vara så att vädrets pendlande kring noll, mer regn och salt förstör även den nya beläggningen alltför snabbt. Även om det inte märks lika mycket med den nya vägen är det väldigt många som ska till Vännäs och vidare inöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.