Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Silltur, stugsista och båtkonvoj


Det blev en silltur på Umeälven med partifolk från länet ikväll. Det var prisutdelning i en tävling där jag vunnit ett trevligt pris så medverkan var ganska given. Priset i sig lär föranleda en del bloggande senare i höst, men det tar vi då.

Det blev en trevlig tur längs älven där både enkla och mer avancerade stugor underströk strandlandskapets skönhet. Korna som på ett ställe betade längs låga stränder gladde mig. Jag måste ha någon ’bonde-gen’ gömd någonstans i arvsmassan, även om jag inte skulle duga till att utföra arbetet.

’Stugsistan’ lyste upp återfärden med marshaller och eldar, även om alla brasor inte hunnit tändas. En eld var så rejäl att det såg ut som om hela stugan brann, men lyckligtvis var det inte så.
När vi närmade oss Umeå igen kom båtklubbens konvoj emot oss.
Tjusigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.