Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Färdigsovet


Det blev inte så lång natt som jag tänkt och behövt i den kvadratiska sängen. ’Skalmanklockan’ ansåg att det var mitt på dagen redan innan sex lokal tid. Om drygt en och en halv timme ska vi iväg på en rundtur. Det kan tyckas lite tidigt att åka iväg klockan åtta en söndagmorgon, men det har sina skäl. NY Marathon går idag och stadens gator blir avstängda allt eftersom loppet avancerar.

New York som kan vara kallt och riktigt vintrigt under de månaderna visar sig från en bra sida just nu. Det var helt ok att gå runt i en ylletröja och utan jacka i natt vid ett-blecket. Det kanske var 12-13 grader. Regnet hoppas vi fortsätter att lysa med sin frånvaro.

Det måste väl vara BMW-bilar som säljs här i alla lägen, men man funderade i natt hur krisen egentligen slår här just nu. Vi gick förbi några modeller som inte köps av var man, bilar med tillsaluskyltar i de bakre sidofönstrena.

Nu blir det vilodag fram till utflyktsdags.

2 kommentarer

  1. Kristina T , Vännäs

    BMW = Bra Mycke´Wassare,
    Kanske läge att göra en liten bilimport?
    Ha det så kul därborta och rapportera allt du kan!
    Apropå den där systemkameran, skulle du ju kunna få några kopior av de fina lathundarna jag har som handlar om Canon eos D när du kommer hem. Just call me.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.