Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Mr Liljaskolan


Där sitter han, Bosse Nilsson, Mr Liljaskolan.
Nåja, ensam kom han nog inte så långt. Han är lagledare för ett stort gäng på ca 150 medarbetare som tillsammans utgör skolans ryggrad, centrala nervsystem och en hel del av senorna, musklerna och blodomloppet.

Det är väl inte alla dagar Bosse är helnöjd med oss politiker, men vem är jämt nöjd med såna?
Bosse har velat ha en styrelse för den växande verksamheten och förra året beslutades att bl.a. ksau ska vara detta. Läser jag rätt mellan raderna hoppas Bo på ett ännu större framåtblickande engagemang i styrelsen och en ännu större förståelse för vad Liljaskolan är och betyder.
Efter den här kvällen förstår jag honom ännu mer i detta.

För egen del kommer jag att sakna kontakten med Lilja när jag efter årsskiftet sannolikt ska lämna platsen i styrelsen. Tack för den här tiden och för en trevlig kväll!

2 kommentarer

  1. Jan N

    Jag skulle gärna sitta kvar i Liljaskolans styrelse, men moderaterna i Vännäs har en muntlig överenskommelse med kd om byte sedan valet. De fick 357 röster och (m) fick 432 (om jag minns rätt), men vi fick lika många mandat. Då sas att vi skulle dela platsen i ksau med byte efter två år. Den som sitter i ksau sitter också i Liljaskolans styrelse. Vad jag vet så kommer Hans-Inge Smetana i sådana fall att gå in på den platsen. Det är en duktig och erfaren politiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.